jueves, 24 de julio de 2008

LES 12 HORES NOCTURNES BTT DE SALT (19 i 20 de Juliol 2008)













Les 12 hores ... les 12 hores ... les 12 hores .... quina son em va agafar!!!!!!!!!.




L'equip Senglars Night Life arribà a Salt a les 18 hores amb una caaaaaalda impressionant ... bufffff!!! Temperatura exterior 35 graus ... i es que les calors de Girona ja son així de fortes. L'Alfred i jo formalitzem les inscripcions i muntem el xiringuito .... taula de càmping ... tupperwares de pasta ... molta fruita .... molta aigua ... etc etc. Preparem les màquines instal·lant les llums i, sense poder aguantar mes em descamiso i quedo panxa al sol amb totes les xixes penjant .... joder que calor.


Arriben les 20 hores. Donen la sortida indicant que la primera volta tindrà uns 28 quilometres exigents i les voltes restants tindran 18 tant sols, i mes passables. La primera volta exigent .... res de res ... mooooolt exigent ... quines rampes cap a dalt, bufff!!! Inclinació màxima del 27% segons l'organització. Si si, les infernals pujades eren horroroses, però la baixada corriolera i trialera tampoc era gens fàcil ...un 30% d'inclinació per trialeres de corbes entre arbres i raels ... llarga de collons ... joder !!!! quin patiment.


Completem la primera volta i ara ens espera les restants a 18km cadascuna, però sense la exigent extra de 10km. Anem per la segona molt mes passable i, fins i tot, ens sembla curta. Ja era de nit ... fosca nit. Dos observacions ..........




  • 1ª - Per volta teníem de creuar el riu Ter dos vegades i, segons per on entraves al riu, l'aigua podia arribar fins al genoll. Al final vaig quedar molt fart de tenir els peus mullats i això em va agobiar. Fa molta gràcia creuar un riu, però fer-ho 8 vegades ... la veritat es que a l'últim pas ja no em feia gens de gràcia, al contrari ... estava mosquejat i tot.






  • 2ª - Hi havia un tros de 5 km de pista plans, que transcorrien per el carrilet, que ens creuaven els participants i de nit era molt GUAPO (gràcies però ja se que ho soc, ge ge ge) i divertit veure els luceros com venien a tu. Al moment del cruament amb els pilots que anaven en sentit contrari a tu, el típic crit de salutació ..... JOSUAAAA!!!!


Després de la segona volta (crec que no arribava a les 12 de la nit) una botifarra al cos, una mica d'oli a la cadena i cap a la tercera volta. Aquesta tercera encara era divertida, però començava a fer-se molt repetitiu, i per a postre mes aigua, i ja no em feia gens de gràcia tornar a mullar-me els peus.El recorregut curt feia uns 5km planers, uns 3 o 4 de pujada, uns corriols trialers enllaçats que alternaven algunes pujades (l'última bastant puta) i els 5 últims per el mateix planer.Acabem la tercera volta, una mica de meló, xerrem una mica amb Carol i Sandra que estaven al control de pas (sortida/arribada) i cap a la quarta volta. Quin mal trago de volta. Un altre vegada a fer el mateix recorregut. Ja el tenia atravessat a la gola ... joder, ja començava a agobiarme i això ja no era bo. Vam començar la volta amb dos nois de Girona, (un d'ells participant de la copa Girona de XC i 13è a la general) una gent molt maca ... molt simpàtics ... i com tibaven en pujada!!!!! Xerrem amb ells intercanviant diferents aspectes de la cursa. Els hi comuniquem que possiblement al final de la quarta volta pleguem i ells també ens confirma que faran lo mateix, però que ho decidiran al final de la volta.



A les 02:30 (aprox.) completem la volta, amb els putos peus xops, i decidim plegar, perquè ja hem fet el que volíem ... passar-ho be ... entrenar .... rodar .... i fer una mica de "bike night life" .



Al final 6 hores i 30 minuts / 90 km / 1700 mts d.p.a. Arribem al punt d'acampada, deixem les màquines, agafem la tovallola per fotre una dutxa i veiem als dos nois de Girona que també plegaven ... han complert el mateix objectiu que teníem nosaltres.Desprès de la dutxa, un bon plat de pasta que portaven ... carreguem els trastos i cap a casa, arribant a prop de les 6 de la matinada .... la mateixa hora que sortia jo de les discoteques uns 15 anys enrera. Com canvia la vida.